Telefonos rendelés: 06 (1) 999-1250 Házhoz szállítás országszerte 1-3 munkanap alatt Pick Pack Pontos átvétel 1-4 nap alatt

 

Fedezze fel a macskakarmot, éljen egészséges életet!

100 db-os kapszula; Vibe termék immunrendszerre.

Vibe Una De Gato macskakarom kapszula 100db

*TIPP! Hersil termékek »

4767 Ft/db

4290 Ft/db
Egységár: 42.9 Ft/db

KÉSZLETEN!

*Házhoz szállítás 1 munkanap alatt
*Pick Pack Pontos átvétel 1-2 munkanap alatt
 (ha munkanapon 15.30-ig leadja a rendelést)

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. A szervezet védekezőképességét növeli, a mozgásszervi betegségekben kifejtett hatását orvosi vizsgálat eredménye igazolja. A civilizációtól még elzárt területen található az Uncaria Tomentosa-Macskakarom nevezetű növény. A Macskakarom, perui népszerű nevén Una de Gato az Amazonas menti őserdőkben élő nagyméretű cserje. A nevét a levelek alatt található karomszerű képződményről nyerte.

Figyelmeztetés!
Az étrendkiegészítőknek nem tulajdonítható betegséget megelőző- vagy gyógyítóhatás. Az étrendkiegészítők kedvezően hathatnak az egészségi állapotra, esetleg csökkenthetik valamely betegség kockázati tényezőjét, illetve segíthetik a gyerekek egészségét valamint fejlődését. Ezt csak akkor lehet étrendkiegészítő csomagolásán feltüntetni, ha tudományos bizonyítékkal alátámasztható. Vonatkozhat ez a konkrét termékre vagy annak bármely összetevőjére.
Forrás: webbeteg.hu