Gluténmentes, bio áfonya-feketeribizli mousse.

A Byodo bio áfonya-feketeribizli mousse egy könnyed, gyümölcsös ízvilágú desszertpor, amely bio minőségű alapanyagokból készül. A termék gyorsan és egyszerűen elkészíthető, mindössze hideg tej és tejszín hozzáadásával. Az eredmény egy lágy, habos mousse, amely önálló desszertként vagy sütemények töltelékeként is kiváló.

Felhasználás
Öntse a tasak tartalmát egy tálba, adjon hozzá 100 ml hideg tejet és 250 ml hideg tejszínt, majd keverje össze alacsony fokozaton, majd magas fokozaton 2-3 percig, amíg a massza habos nem lesz. Tálalja azonnal, vagy hűtve fogyassza. A mousse önálló desszertként is élvezhető, de sütemények töltelékeként vagy gyümölcsökkel díszítve is kiváló.

Összetevők:
A termék összetevői a következők: rizskeményítő, feketeribizli por (17%), áfonya por (10%), édes tejsavópor, tengeri só és bourbon vanília (0,3%). Az összetevők ökológiai gazdálkodásból származnak.

Energia, tápérték adatok
Energia: 1517 kJ / 358 kcal
Zsír: 1,1 g, telített zsírsavak: 0,2 g
Szénhidrát: 80 g, cukor: 15 g
Fehérje: 3,9 g
Só: 0,9 g

Byodo termékek »
Byodo termékek »