Telefonos rendelés: 06 (1) 999-1250 Házhoz szállítás országszerte 1-3 munkanap alatt

Magas rosttartalmú, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény az egészséges bélműködés elősegítésére, melynek hatását szakirodalmi adatok igazolják.

14 tasak gyógyhatású készítmény; Protexin termék az egészséges bélműködés elősegítésére.

Lepicol Plus tasak 14db

*TIPP! Protexin termékek »
*TIPP! Lepicol termékek »

3872 Ft/db

3447 Ft/db
Egységár: 246.18 Ft/db

RENDELHETŐ

*Várható házhoz szállítás 2 munkanap alatt
*Pick Pack Pontos átvétel 2-4 munkanap alatt

A Lepicol Plus gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény az egészséges bélműködés elősegítésére. Hatását szakirodalmi adatok igazolják. A tasakban található egyiptomi útifű maghéj hozzájárul a normál bélműködéshez, a bélműködés ritmusának fenntartásához. Fogyasztásával segítheti a napi rostszükséglet biztosítását. A Lepicol Plus 5-féle hasznos baktériumtörzset, egyiptomi útifű maghéjat, és inulint tartalmaz.

Figyelmeztetés!
Az étrendkiegészítőknek nem tulajdonítható betegséget megelőző- vagy gyógyítóhatás. Az étrendkiegészítők kedvezően hathatnak az egészségi állapotra, esetleg csökkenthetik valamely betegség kockázati tényezőjét, illetve segíthetik a gyerekek egészségét valamint fejlődését. Ezt csak akkor lehet étrendkiegészítő csomagolásán feltüntetni, ha tudományos bizonyítékkal alátámasztható. Vonatkozhat ez a konkrét termékre vagy annak bármely összetevőjére.
Forrás: webbeteg.hu