Telefonos rendelés: 06 (1) 999-1250 Házhoz szállítás országszerte 1-3 munkanap alatt Pick Pack Pontos átvétel 1-4 nap alatt

A szem egészségéért.

60 db-os kapszula; Superwell termék a szem egészségéért.

Superwell Visionelle kapszula 60db

*TIPP! Superwell termékek »
*TIPP! Visionelle termékek »

3693 Ft/db

3508 Ft/db
Egységár: 58.47 Ft/db

KÉSZLETEN!

*Házhoz szállítás 1 munkanap alatt
*Pick Pack Pontos átvétel 1-2 munkanap alatt
 (ha munkanapon 15.30-ig leadja a rendelést)

A Visionelle egy Luteint, Fekete áfonya kivonatot, és mikro-nutrienseket tartalmazó készítmény. A Cink hozzájárul a normál látás, a normál szellemi működés, és az immunrendszer normál működésének fenntartásához. A Réz hozzájárul a kötőszövetek normál állapotának fenntartásához és az idegrendszer normál működéséhez. A C-vitamin hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, az idegrendszer normál működésének fenntartásához. Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A formula 20mg fekete áfonyát (Vaccinum Myrtillus) tartalmaz adagonként.

Figyelmeztetés!
Az étrendkiegészítőknek nem tulajdonítható betegséget megelőző- vagy gyógyítóhatás. Az étrendkiegészítők kedvezően hathatnak az egészségi állapotra, esetleg csökkenthetik valamely betegség kockázati tényezőjét, illetve segíthetik a gyerekek egészségét valamint fejlődését. Ezt csak akkor lehet étrendkiegészítő csomagolásán feltüntetni, ha tudományos bizonyítékkal alátámasztható. Vonatkozhat ez a konkrét termékre vagy annak bármely összetevőjére.
Forrás: webbeteg.hu