Telefonos rendelés: 06 (1) 999-1250 Házhoz szállítás országszerte 1-3 munkanap alatt Pick Pack Pontos átvétel 1-4 nap alatt

Professzionális ápolás minden hajproblémára, mely újra ragyogó, egészséges hajat biztosít, miközben a fejbőr védelméről és egészségéről is gondoskodik.

250 ml-es hajhullás elleni sampon; Subrina Professional termék hajápoláshoz.

Subrina Professional PHI Special Active Energy hajhullás elleni sampon 250ml

*TIPP! Subrina Professional termékek »

Kapcsolódó termékcsoportok:


gyógy- és naturkozmetikumoksubrina professional

1410 Ft/db

1269 Ft/db
Egységár: 5.08 Ft/ml

RENDELHETŐ

*Várható házhoz szállítás 2 munkanap alatt
*Pick Pack Pontos átvétel 2-4 munkanap alatt

Tökéletes megoldás: a makacs korpásodás ellen, nem kívánt hajhullás ellen, roncsolt haj szerkezetének helyreállítására, táplálására. Köles: fehérjében gazdag gabona, amely erősíti a hajhagymákat és rendkívüli módon serkenti a haj növekedését. Bíbor kasvirág: serkenti a vérkeringést és csökkenti a fejbőr gyulladásos tüneteit, visszaadja és fokozza a haj fényét és rugalmasságát. Cink pirition: aktívan hat a korpásodásért felelős baktériumok és gombák ellen, hatékonyan szünteti meg a korpásodást és megakadályozza újbóli kialakulását.

Figyelmeztetés!
Az étrendkiegészítőknek nem tulajdonítható betegséget megelőző- vagy gyógyítóhatás. Az étrendkiegészítők kedvezően hathatnak az egészségi állapotra, esetleg csökkenthetik valamely betegség kockázati tényezőjét, illetve segíthetik a gyerekek egészségét valamint fejlődését. Ezt csak akkor lehet étrendkiegészítő csomagolásán feltüntetni, ha tudományos bizonyítékkal alátámasztható. Vonatkozhat ez a konkrét termékre vagy annak bármely összetevőjére.
Forrás: webbeteg.hu