Telefonos rendelés: 06 (1) 999-1250 Házhoz szállítás országszerte 1-3 munkanap alatt Pick Pack Pontos átvétel 1-4 nap alatt

A kéz és a csukló megtámasztására.

1 db kéztámasz; Sabona termék ízületi problémák enyhítéséhez.

Sabona rézszálas kéztámasz S-M-es méretben 1db

*TIPP! Sabona termékek »

Kapcsolódó termékcsoportok:


illatosítókfüstölőkegyebeksabona

4264 Ft/db

3837 Ft/db

RENDELHETŐ

*Várható házhoz szállítás 2 munkanap alatt
*Pick Pack Pontos átvétel 2-4 munkanap alatt

Sokan panaszkodnak a fájdalomra, ami az osteoarthritis kezdetének jele lehet. Ez az ízületi károsodás gyakran a sokéves túlterhelésnek az eredménye. A rugalmas kötés speciális szerkezetében rézszálak találhatóak. Ez a TCI-anyag erősen vezetőképes, ezért sokáig megtartja a hőt. Így a kötés a testhőt használva növeli az érintett terület vérellátását. Alkalmazható mind a jobb és a bal kéz számára is. A csuklótámasz két féle méretben kapható: S / M = 14 cm-18 cm illetve L / XL = 18 cm-22 cm.

Figyelmeztetés!
Az étrendkiegészítőknek nem tulajdonítható betegséget megelőző- vagy gyógyítóhatás. Az étrendkiegészítők kedvezően hathatnak az egészségi állapotra, esetleg csökkenthetik valamely betegség kockázati tényezőjét, illetve segíthetik a gyerekek egészségét valamint fejlődését. Ezt csak akkor lehet étrendkiegészítő csomagolásán feltüntetni, ha tudományos bizonyítékkal alátámasztható. Vonatkozhat ez a konkrét termékre vagy annak bármely összetevőjére.
Forrás: webbeteg.hu