Telefonos rendelés: 06 (1) 999-1250 Házhoz szállítás országszerte 1-3 munkanap alatt Pick Pack Pontos átvétel 1-4 nap alatt

Újszülött kortól, banán ízben.

150 ml-es szirup; Robokid termék az erős csontrendszerért.

Robokid Kalcium Forte szirup 150ml

*TIPP! Robokid termékek »
*TIPP! Robokid Kalcium termékek »

Kapcsolódó termékcsoportok:


étrendkiegészítőkgyermek vitaminokrobokid

1549 Ft/db

1471 Ft/db
Egységár: 9.81 Ft/ml

RENDELHETŐ

*Várható házhoz szállítás 2 munkanap alatt
*Pick Pack Pontos átvétel 2-4 munkanap alatt

Speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer. Újszülött kortól adható kalcium szirup a megfelelő (allergiás állapotok esetén megnövelt) kalcium bevitel pótlására. Kiszerelés: 60ml. A kalcium a csontok és fogak alapvető ásványi összetevője. A Robokid kalcium szirup alkalmazásával a megfelelő kalciumbevitel biztosítható. Kellemes banán ízét a gyerekek kedvelik. Csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható, az adagolásról kérje ki gyermekorvosa tanácsát!

Figyelmeztetés!
Az étrendkiegészítőknek nem tulajdonítható betegséget megelőző- vagy gyógyítóhatás. Az étrendkiegészítők kedvezően hathatnak az egészségi állapotra, esetleg csökkenthetik valamely betegség kockázati tényezőjét, illetve segíthetik a gyerekek egészségét valamint fejlődését. Ezt csak akkor lehet étrendkiegészítő csomagolásán feltüntetni, ha tudományos bizonyítékkal alátámasztható. Vonatkozhat ez a konkrét termékre vagy annak bármely összetevőjére.
Forrás: webbeteg.hu