Telefonos rendelés: 06 (1) 999-1250 Házhoz szállítás országszerte 1-3 munkanap alatt

Gondosan válogatott természetes összetevőkből, vitaminokból, nyomelemekből áll. Intenzív bőrtápláló krém mindennapos használatra.

100 ml-es krém; Pezomed termék a száraz, irritált, ekcémás, pszoriázisos bőr ápolásához.

Psorioderm krém 100ml

*TIPP! Pezomed termékek »
*TIPP! Psorioderm termékek »

4339 Ft/db
Egységár: 43.39 Ft/ml

Jelenleg nem kapható!

Összetevői révén hatékony, természetes ápolója a száraz, érzékeny és irritált, ekcémás, pszoriázisos bőrnek. Alkalmas az ekcéma, szeborreás dermatitisz, pszoriázis tüneteit mutató bőr mindennapi ápolására. Megnyugtathatja az irritált bőrfelületet, segít csillapítani viszketést, támogatja a felesleges bőr eltávolodását. Magas nedvességtartalma miatt hidratálja a száraz, felrepedezett pszoriázisos bőrt. Parabénmentes, bőrgyógyászatilag tesztelt.

Figyelmeztetés!
Az étrendkiegészítőknek nem tulajdonítható betegséget megelőző- vagy gyógyítóhatás. Az étrendkiegészítők kedvezően hathatnak az egészségi állapotra, esetleg csökkenthetik valamely betegség kockázati tényezőjét, illetve segíthetik a gyerekek egészségét valamint fejlődését. Ezt csak akkor lehet étrendkiegészítő csomagolásán feltüntetni, ha tudományos bizonyítékkal alátámasztható. Vonatkozhat ez a konkrét termékre vagy annak bármely összetevőjére.
Forrás: webbeteg.hu