Telefonos rendelés: 06 (1) 999-1250 Házhoz szállítás országszerte 1-3 munkanap alatt

Semmi nem ragyogja úgy be az otthonunkat, mint egy gyönyörű mosoly - és semmi nem varázsol olyan ragyogó ajkakat, mint az AP24 Bright Smile Duo!

2 db ajakápoló + fogkrém; Nu Skin termék ajak- és fogápoláshoz.

Nu Skin AP-24 Bright Smile Duo ajakápoló + fogkrém

*TIPP! Nu Skin termékek »
*TIPP! AP-24 termékek »

Kapcsolódó termékcsoportok:


nu skinap-24

10603 Ft/db
Egységár: 5301.38 Ft/db

Jelenleg nem kapható!

Az AP24 Whitening Fluoride Toothpaste fehérítő fluoridos fogkrém gondoskodik a fehér fogakról, miközben védelmet biztosít a lepedékképződés ellen, hogy Ön mindig magabiztosan mosolyogjon! A mennyei vaníliás menta íz tiszta és friss érzetet teremt a szájban; Önt is rabul ejti majd! Az AP24 Smile Poppal mosolyának nem csak a kinézete, de az íze is fantasztikus lesz! Ez a frissítő szájfény ugyanúgy a vaníliás menta ízt ötvözi E- és C-vitaminnal a puha, sima, rugalmas és finom - bizony ám! - ajkakért, mint ez a fogkrém. A ragyogóan fényes mosolynak nincs is ennél jobb fegyvere. Az ég is egymásnak teremtette őket - olyannyira, hogy együttes megvásárlásuk esetén 10% kedvezményben részesül! Szerezze be az AP24 Bright Smile Duót a sztármosolyért, és ragyogja be vele a világot!

Figyelmeztetés!
Az étrendkiegészítőknek nem tulajdonítható betegséget megelőző- vagy gyógyítóhatás. Az étrendkiegészítők kedvezően hathatnak az egészségi állapotra, esetleg csökkenthetik valamely betegség kockázati tényezőjét, illetve segíthetik a gyerekek egészségét valamint fejlődését. Ezt csak akkor lehet étrendkiegészítő csomagolásán feltüntetni, ha tudományos bizonyítékkal alátámasztható. Vonatkozhat ez a konkrét termékre vagy annak bármely összetevőjére.
Forrás: webbeteg.hu