Telefonos rendelés: 06 (1) 999-1250 Házhoz szállítás országszerte 1-3 munkanap alatt Pick Pack Pontos átvétel 1-4 nap alatt

Mikor ajánljuk neked? Ha viszket és húzódik a bőröd zuhanyzás után! Ha pattanásos, problémás, esetleg érzékeny a bőröd.

250 ml-es folyékony szappan; Medinatural termék mindennapi zuhanyozáshoz.

Medinatural teafa folyékony szappan 250ml

*TIPP! Medinatural termékek »

1965 Ft/db

1867 Ft/db
Egységár: 7.47 Ft/ml

RENDELHETŐ

*Várható házhoz szállítás 2 munkanap alatt
*Pick Pack Pontos átvétel 2-4 munkanap alatt

Ha a káros anyagoktól mentes kozmetikumokat részesíted előnyben a legjobb választás a teafaolaj folyékony szappan. Igazi univerzális szappan: bababarát, kiváló borotválkozáshoz és hajmosáshoz is, ráadásul fürdeni is élmény vele. Hatóanyaga, a teafaolaj egy igazán csodálatos növényi esszencia, jól ismert a bőrregenerációt elősegítő, tisztító hatása. Évszázadok óta alkalmazzák erős gombaölő, fertőzés-gátló és sebgyógyulást elősegítő hatása miatt, ami rendkívül alkalmassá teszi a problémás bőr ápolására.

Figyelmeztetés!
Az étrendkiegészítőknek nem tulajdonítható betegséget megelőző- vagy gyógyítóhatás. Az étrendkiegészítők kedvezően hathatnak az egészségi állapotra, esetleg csökkenthetik valamely betegség kockázati tényezőjét, illetve segíthetik a gyerekek egészségét valamint fejlődését. Ezt csak akkor lehet étrendkiegészítő csomagolásán feltüntetni, ha tudományos bizonyítékkal alátámasztható. Vonatkozhat ez a konkrét termékre vagy annak bármely összetevőjére.
Forrás: webbeteg.hu