Telefonos rendelés: 06 (1) 999-1250 Házhoz szállítás országszerte 1-3 munkanap alatt Pick Pack Pontos átvétel 1-4 nap alatt

D-vitamin = Napvitamin.

60 db-os kapszula; Dr. Wolz termék az immunrendszer normál működéséhez.

Dr. Wolz Vitamin-D3 1000NE kapszula 60db

*TIPP! Master-Pharma termékek »
*TIPP! Dr. Wolz termékek »

5174 Ft/db

4657 Ft/db
Egységár: 77.61 Ft/db

RENDELHETŐ

*Várható házhoz szállítás 2 munkanap alatt
*Pick Pack Pontos átvétel 2-4 munkanap alatt

Testünk a napfény (az UVB sugárzás) segítségével képes D-vitamint előállítani, ezért nevezzük a D-vitamint napvitaminnak. Úgy tűnik azonban, hogy életmódunk nem alkalmas ahhoz, hogy fenntartsa a vérben a megfelelően magas D-vitamin szintet. Télen a napsugárzás gyakran túl gyenge ahhoz, hogy a bőrben elegendő D-vitamin termelődjék. Az idősebb bőr akár még nyáron sem képes annyi D-vitamint előállítani, mint a fiatalabb embereké. Sok gyermek és fiatal is szenved D-vitamin hiányban.

Figyelmeztetés!
Az étrendkiegészítőknek nem tulajdonítható betegséget megelőző- vagy gyógyítóhatás. Az étrendkiegészítők kedvezően hathatnak az egészségi állapotra, esetleg csökkenthetik valamely betegség kockázati tényezőjét, illetve segíthetik a gyerekek egészségét valamint fejlődését. Ezt csak akkor lehet étrendkiegészítő csomagolásán feltüntetni, ha tudományos bizonyítékkal alátámasztható. Vonatkozhat ez a konkrét termékre vagy annak bármely összetevőjére.
Forrás: webbeteg.hu