Telefonos rendelés: 06 (1) 999-1250 Házhoz szállítás országszerte 1-3 munkanap alatt Pick Pack Pontos átvétel 1-4 nap alatt

Hozzájárul a haj, bőr, köröm egészségének megőrzéséhez, támogatja az idegrendszer működését.

30 db-os tabletta; 1 X 1 termék a haj, bőr, köröm egészségének megőrzéséhez, az idegrendszer működéséhez.

1x1 VitaDay B-komplex + folsav tabletta 30db

*TIPP! InnoPharm termékek »
*TIPP! 1x1 VitaDay termékek »

634 Ft/db

564 Ft/db

RENDELHETŐ

*Várható házhoz szállítás 2 munkanap alatt
*Pick Pack Pontos átvétel 2-4 munkanap alatt

A folsav hozzájárul a szív- és érrendszer egészségének megőrzéséhez. A termék tulajdonságai: B1-vitamin szerepet játszik a szénhidrát anyagcserében, főbb energiaszolgáltató folyamatokban, idegrendszer egészséges működésében. Az idegrendszer energiaellátásában, egészséges szívműködésben. B2-vitamin szerepet játszik a zsírsavak lebontásában, a szénhidrátok anyagcseréjében, a szöveti légzésben, méregtelenítésben, nyálkahártyák épségének megőrzésében.

Figyelmeztetés!
Az étrendkiegészítőknek nem tulajdonítható betegséget megelőző- vagy gyógyítóhatás. Az étrendkiegészítők kedvezően hathatnak az egészségi állapotra, esetleg csökkenthetik valamely betegség kockázati tényezőjét, illetve segíthetik a gyerekek egészségét valamint fejlődését. Ezt csak akkor lehet étrendkiegészítő csomagolásán feltüntetni, ha tudományos bizonyítékkal alátámasztható. Vonatkozhat ez a konkrét termékre vagy annak bármely összetevőjére.
Forrás: webbeteg.hu