Telefonos rendelés: 06 (1) 999-1250 Házhoz szállítás országszerte 1-3 munkanap alatt

Természetes tisztítószer, felhasználható: mosáshoz, áztatáshoz, vízlágyításhoz, mosogatáshoz, takarításhoz és felületek tisztításához.

4000 g-os mosószóda; Iecologic termék mosáshoz.

Iecologic mosószóda 4000g

*TIPP! Iecologic termékek »

Kapcsolódó termékcsoportok:


öko- és egyéb tisztítószerekiecologic

1365 Ft/db

1228 Ft/db
Egységár: 0.31 Ft/g

RENDELHETŐ

*Várható házhoz szállítás 2 munkanap alatt
*Pick Pack Pontos átvétel 2-4 munkanap alatt

Mosáshoz: a mosóporhoz keverve növeli annak hatékonyságát, miközben költségkímélő is. 5 kg-os mosásnál kb. 3-4 evőkanállal tegyünk a mosógépbe, és a mosószerünkből az előírtnál kevesebbet. Általános tisztítás:1 evőkanál mosószóda 1 liter vízhez bármilyen zsíros szennyeződésre: csempe, tűzhely, padló tisztításához. Ne használjuk: alumínium edényekhez, illetve alumínium vagy viaszolt felületekhez! Gyapjú és valódi selyemruhák mosásához! Érzékeny bőrűeknek gumikesztyű használata javasolt, mert a por szárító hatású a bőrre! Összetevő: 100% nátrium-karbonát, Na2CO3.

Figyelmeztetés!
Az étrendkiegészítőknek nem tulajdonítható betegséget megelőző- vagy gyógyítóhatás. Az étrendkiegészítők kedvezően hathatnak az egészségi állapotra, esetleg csökkenthetik valamely betegség kockázati tényezőjét, illetve segíthetik a gyerekek egészségét valamint fejlődését. Ezt csak akkor lehet étrendkiegészítő csomagolásán feltüntetni, ha tudományos bizonyítékkal alátámasztható. Vonatkozhat ez a konkrét termékre vagy annak bármely összetevőjére.
Forrás: webbeteg.hu