Telefonos rendelés: 06 (1) 999-1250 Házhoz szállítás országszerte 1-3 munkanap alatt Pick Pack Pontos átvétel 1-4 nap alatt

Gluténmentes, tejmentes, tojásmentes és szójamentes diétában alkalmazható. Alacsony fehérjetartalmú. Vesebetegek is fogyaszthatják.

500 g-os mix; Kenyérvarázs termék a gluténmentes élelmiszerek kedvelőinek.

Glutenix Alba mix 500g

*TIPP! Kenyérvarázs termékek »
*TIPP! Glutenix termékek »

Kapcsolódó termékcsoportok:


élelmiszerhunorganickenyérvarázsglutenix

873 Ft/db
Egységár: 1.75 Ft/g

RENDELHETŐ

*Várható házhoz szállítás 2 munkanap alatt
*Pick Pack Pontos átvétel 2-4 munkanap alatt

Az Alba-mix kenyérlisztünkből bármilyen formájú kenyeret és pékárut készíthetünk, csak a fantázia szab határt. Gyúrható, forma nélkül süthető. OÉTI Szám: 12946/2013. Összetevők: Gluténmentes búzakeményítő, burgonyakeményítő, rizsliszt, rizspehely, burgonyarost, szőlőcukor, térfogatnövelő szer (E-464), stabilizátor (guar-gumi). Átlagos tápérték 100 g-ban: Energiatartalom: 1421kJ (334kcal), Fehérje: 1, 5g, Szénhidrát: 81, 5g, Zsír 0, 19g.

Figyelmeztetés!
Az étrendkiegészítőknek nem tulajdonítható betegséget megelőző- vagy gyógyítóhatás. Az étrendkiegészítők kedvezően hathatnak az egészségi állapotra, esetleg csökkenthetik valamely betegség kockázati tényezőjét, illetve segíthetik a gyerekek egészségét valamint fejlődését. Ezt csak akkor lehet étrendkiegészítő csomagolásán feltüntetni, ha tudományos bizonyítékkal alátámasztható. Vonatkozhat ez a konkrét termékre vagy annak bármely összetevőjére.
Forrás: webbeteg.hu