Telefonos rendelés: 06 (1) 999-1250 Házhoz szállítás országszerte 1-3 munkanap alatt

Fluormentes, ízesített, habzó ásványi fogporcsalád. C-vitamin tartalmaz, az egészségesebb fogíny érdekében, kellemes leheletet biztosít.

25 g-os fogpor; Geoproduct termék a tökéletes szájápolásért.

Dentomin-H mentás fogpor 25g

*TIPP! Geoproduct termékek »
*TIPP! Dentomin termékek »

608 Ft/db

541 Ft/db
Egységár: 21.65 Ft/g

RENDELHETŐ

*Várható házhoz szállítás 2 munkanap alatt
*Pick Pack Pontos átvétel 2-4 munkanap alatt

A fogkrémek és fogporok előnyös tulajdonságait ötvözi. A legtisztább, kristályos állapotú hatóanyagokat tartalmazza, víz és oldószerek hozzáadása nélkül. C-vitamin tartalma segít megelőzni a fogíny betegségeit, csökkenti a fogínyvérzést. Políranyagai segítenek eltávolítani a plakkot és a fogkőképződményeket, a fogzománc megsértése nélkül. Rendszeres használatával a fogak felszíne csillogó fényes lesz, az esetleges nikotin és kávé okozta elszíneződések eltűnnek, a fogíny egészséges és edzett lesz.

Figyelmeztetés!
Az étrendkiegészítőknek nem tulajdonítható betegséget megelőző- vagy gyógyítóhatás. Az étrendkiegészítők kedvezően hathatnak az egészségi állapotra, esetleg csökkenthetik valamely betegség kockázati tényezőjét, illetve segíthetik a gyerekek egészségét valamint fejlődését. Ezt csak akkor lehet étrendkiegészítő csomagolásán feltüntetni, ha tudományos bizonyítékkal alátámasztható. Vonatkozhat ez a konkrét termékre vagy annak bármely összetevőjére.
Forrás: webbeteg.hu