Az Acai gyümölcsben biológiailag értékes anyagok: B1-, B2-, B3-, A-, C- és E-vitamin, ásványi anyagok, nyomelemek, telítetlen zsírsavak, aminosavak, flavonoidok, fehérjék, rostanyagok és főleg antioxidánsok találhatók benne.

100 g-os por; Energy termék a szabad-gyökök lekötésére.

A karcsú Euterpe oleracea pálma otthona a brazil dzsungelek mélyén található. Formájában és színében a fekete áfonyára emlékeztető termése nagy mennyiségben tartalmaz a szervezet számára nélkülözhetetlen, biológiailag értékes anyagokat. B1-, B2-, B3-, A-, C- és E-vitamin, ásványi anyagok, nyomelemek, telítetlen zsírsavak, aminosavak, flavonoidok, fehérjék, rostanyagok és főleg antioxidánsok találhatók benne. Az ORAC szabványrendszer szerint a Föld összes gyümölcse közül az acainak a legmagasabb az antioxidáns szintje. Klinikai tanulmányok az antioxidáns mechanizmusok háromszor erősebb aktivitásáról számolnak be – már egyszeri alkalmazást követően is.

AZ ORGANIC ACAI HASZNÁLATA
» hatékonyan csökkenti az oxidációs stresszt
» támogatja az immunrendszer működését
» lassítja az öregedés jeleinek kialakulását és a ráncosodást
» szebbé teszi és fényesíti a bőrt
» hatékony kiegészítő készítmény lehet krónikus betegségekben, például ízületi gyulladásban – hatékonyan visszaszorítja a gyulladásos folyamatokban nagy szerepet játszó enzimek aktivitását
» segít megőrizni a vérkeringés és az emésztőrendszer egészségét
» jótékonyan hat a cukorbetegek szervezetére – mérsékli az éhhomi glikémiát, a keringő, valamint az össz-inzulinszintet, továbbá az LDL koleszterin szintjét
» fokozott szellemi és fizikai aktivitás esetén is javasolt
» képes természetes úton elégetni a túl sok zsírkészletet
» segítséget nyújt sportteljesítményekben, munkahelyi stressz esetén és vizsgaidőszakban
» megfelelő táplálkozás és mozgás mellett az acai csökkentheti a testsúlyt – valószínűleg a szabad gyökök okozta stressz megszüntetésével és az anyagcsere élénkítésével

Energy Klub termékek »