Telefonos rendelés: 06 (1) 999-1250 Házhoz szállítás országszerte 1-3 munkanap alatt Pick Pack Pontos átvétel 1-4 nap alatt

Ideális testápoló, felhasználható szappanok készítéséhez, krémalapként vagy napvédőként egyaránt.

100 ml-es kakaóvaj; Éden prémium termék bőrápoláshoz.

Éden prémium finomítatlan kakaóvaj 100ml

*TIPP! Éden prémium termékek »

Kapcsolódó termékcsoportok:


gyógy- és naturkozmetikumokéden prémium

1145 Ft/db

1030 Ft/db
Egységár: 10.3 Ft/ml

RENDELHETŐ

*Várható házhoz szállítás 2 munkanap alatt
*Pick Pack Pontos átvétel 2-4 munkanap alatt

A nyers kakaóvaj természetes, erős kakaó illatú, így az általános bőrápolás mellett minden évszakban kényezteti a lelkünket is. Nyáron napvédőként (fényvédő faktora kb. 6-os lehet) vagy napozás után ajánlott. Kiváló krémalap, szappanokba is jól használható magas zsírtartalmú növényi zsiradék. A kakaóvajat gyakran alkalmazzák kozmetikumokban, barnító krémekben, szappanokban és különböző testápoló termékben is. A kakaóvaj egy védőréteget képez a környezet és a bőr között, így segíti a nedvesség megtartását.

Figyelmeztetés!
Az étrendkiegészítőknek nem tulajdonítható betegséget megelőző- vagy gyógyítóhatás. Az étrendkiegészítők kedvezően hathatnak az egészségi állapotra, esetleg csökkenthetik valamely betegség kockázati tényezőjét, illetve segíthetik a gyerekek egészségét valamint fejlődését. Ezt csak akkor lehet étrendkiegészítő csomagolásán feltüntetni, ha tudományos bizonyítékkal alátámasztható. Vonatkozhat ez a konkrét termékre vagy annak bármely összetevőjére.
Forrás: webbeteg.hu