Telefonos rendelés: 06 (1) 999-1250 Házhoz szállítás országszerte 1-3 munkanap alatt Pick Pack Pontos átvétel 1-4 nap alatt

Naptej az egész testfelületre.

100 ml-es kiszerelés; Daylong termék, könnyű finom állagú naptej.

Daylong Extreme Naptej FF50 + 100ml

*TIPP! Daylong termékek »

Kapcsolódó termékcsoportok:


daylong

5322 Ft/db

4790 Ft/db
Egységár: 47.9 Ft/ml

RENDELHETŐ

*Várható házhoz szállítás 2 munkanap alatt
*Pick Pack Pontos átvétel 2-4 munkanap alatt

Egyedülálló liposzómái segítségével erős védelmet nyújt az UVA és UVB sugarak ellen, vízálló, homokálló, illatmentes, kozmetikailag is elismert, fotostabil. Megfelel az egységes ausztrál normának, dermokozmetikailag elismert. Hosszan tartó napvédelemre, pl. trópusi vagy magas hegyekben. A Daylong extreme 50+ fényvédő használatát a nagyon érzékeny bőrű emberek részére ajánljuk. Gyógyszerminőségű professzionális svájci fényvédő naptej arcra és testre egyaránt.

Figyelmeztetés!
Az étrendkiegészítőknek nem tulajdonítható betegséget megelőző- vagy gyógyítóhatás. Az étrendkiegészítők kedvezően hathatnak az egészségi állapotra, esetleg csökkenthetik valamely betegség kockázati tényezőjét, illetve segíthetik a gyerekek egészségét valamint fejlődését. Ezt csak akkor lehet étrendkiegészítő csomagolásán feltüntetni, ha tudományos bizonyítékkal alátámasztható. Vonatkozhat ez a konkrét termékre vagy annak bármely összetevőjére.
Forrás: webbeteg.hu