Telefonos rendelés: 06 (1) 999-1250 Házhoz szállítás országszerte 1-3 munkanap alatt

Hosszan lebomló hatású multivitamin ásványi anyagokkal és nyomelemekkel. Különleges diabetes mellitus diéta kiegészítésére.

30 db-os tabletta; Doppelherz vitamin - cukorbetegek részére.

Doppel Herz Vitamin tabletta cukorbetegeknek 30db

*TIPP! Doppel Herz termékek »

Kapcsolódó termékcsoportok:


doppel herz

1976 Ft/db

1778 Ft/db
Egységár: 59.27 Ft/db

RENDELHETŐ

*Várható házhoz szállítás 2 munkanap alatt
*Pick Pack Pontos átvétel 2-4 munkanap alatt

Diabetes melitus - sokunkat érint. A cukorbetegségben (másnéven diabetes mellitus vagy diabétesz) szenvedő betegek száma világszerte rohamosan emelkedik, s ez alól hazánk sem kivétel. Cukorbetegség esetén a szervezetben lévő szőlőcukor mennyisége az inzulin nevű hormon elégtelen termelődése, vagy csökkent hatékonysága miatt magas. Figyeljen a megfelelő tápanyagbevitelre! A Doppelherz aktiv Vitaminok cukorbetegeknek egy komplex multivitamin, kifejezetten cukorbetegnek fejlesztették ki. Aktív összetevői hozzájárulhatnak az egészséges szénhidrát anyagcseréhez.

Figyelmeztetés!
Az étrendkiegészítőknek nem tulajdonítható betegséget megelőző- vagy gyógyítóhatás. Az étrendkiegészítők kedvezően hathatnak az egészségi állapotra, esetleg csökkenthetik valamely betegség kockázati tényezőjét, illetve segíthetik a gyerekek egészségét valamint fejlődését. Ezt csak akkor lehet étrendkiegészítő csomagolásán feltüntetni, ha tudományos bizonyítékkal alátámasztható. Vonatkozhat ez a konkrét termékre vagy annak bármely összetevőjére.
Forrás: webbeteg.hu