Telefonos rendelés: 06 (1) 999-1250 Házhoz szállítás országszerte 1-3 munkanap alatt

Érezze jól magát a változó kor közben és után! Szója izoflavont, kalciumot, D3 és B vitaminokkal a változó korú hölgyek számára.

30 db-os tabletta; Doppelherz termék a változókori tünetek enyhítéséhez.

Doppel Herz Aktiv-Meno Szója izoflavon + Kalcium + D3 tabletta 30db

*TIPP! Doppel Herz termékek »

3321 Ft/db

2989 Ft/db
Egységár: 99.62 Ft/db

RENDELHETŐ

*Várható házhoz szállítás 2 munkanap alatt
*Pick Pack Pontos átvétel 2-4 munkanap alatt

A menopauza évei - a női szervezet természetes változási folyamata. Az egészséges életmód nagyon fontos a menopauza közben és az azt követő években. A rendszeres mozgásnak és kiegyensúlyozott étrendnek ebben nagyon fontos szerepe van. Ezekhez hozzáadódik a megfelelő kálcium és D3 vitamin, valamint a szója izoflavon bevitel is. A menopauza alatt hatalmas változáson megy keresztül a női szervezet, mely során kellemetlen tünetek jelentkezhetnek, mint például hőhullámok, fokozott izzadás, hangulat ingadozás és a fáradékonyság.

Figyelmeztetés!
Az étrendkiegészítőknek nem tulajdonítható betegséget megelőző- vagy gyógyítóhatás. Az étrendkiegészítők kedvezően hathatnak az egészségi állapotra, esetleg csökkenthetik valamely betegség kockázati tényezőjét, illetve segíthetik a gyerekek egészségét valamint fejlődését. Ezt csak akkor lehet étrendkiegészítő csomagolásán feltüntetni, ha tudományos bizonyítékkal alátámasztható. Vonatkozhat ez a konkrét termékre vagy annak bármely összetevőjére.
Forrás: webbeteg.hu