Telefonos rendelés: 06 (1) 999-1250 Házhoz szállítás országszerte 1-3 munkanap alatt Pick Pack Pontos átvétel 1-4 nap alatt

Vízben oldódó "egyfázisú kézfertőtlenítő" folyékony szappan

300 ml-es szappan; Uniclean termék a maximális kézfertőtlenítésért.

Clarasept folyékony szappan 300ml

*TIPP! Clarasept termékek »

Kapcsolódó termékcsoportok:


clarasept

1010 Ft/db

909 Ft/db
Egységár: 3.03 Ft/ml

RENDELHETŐ

*Várható házhoz szállítás 2 munkanap alatt
*Pick Pack Pontos átvétel 2-4 munkanap alatt

A fertőtlenítő hatóanyagon kívül szennylazító és oldó hatása is van, így a tisztítás és fertőtlenítés egy lépésben végezhető el! Kéz-, és lábáztatásnál (manikűr és pedikűrözésnél) az áztatóedénybe tegyünk higiénés bőrfertőtlenítőt! Hatás spektrum: baktericid, fungicid, tuberkulocid, virucid. Az adagolóból 3-5 ml készítményt a megnedvesített tenyérbe juttatunk, majd jó alaposan, fél percig felhabosítjuk, majd csapvízzel leöblítjük. A vírusölő hatás kifejlődéséhez 1 perces behatás szükséges. Csak ezután öblítsük le vízzel.

Figyelmeztetés!
Az étrendkiegészítőknek nem tulajdonítható betegséget megelőző- vagy gyógyítóhatás. Az étrendkiegészítők kedvezően hathatnak az egészségi állapotra, esetleg csökkenthetik valamely betegség kockázati tényezőjét, illetve segíthetik a gyerekek egészségét valamint fejlődését. Ezt csak akkor lehet étrendkiegészítő csomagolásán feltüntetni, ha tudományos bizonyítékkal alátámasztható. Vonatkozhat ez a konkrét termékre vagy annak bármely összetevőjére.
Forrás: webbeteg.hu