Telefonos rendelés: 06 (1) 999-1250 Házhoz szállítás országszerte 1-3 munkanap alatt Pick Pack Pontos átvétel 1-4 nap alatt

Körömvirágos (calendula) kéz és testápoló krémkörömvirágos (calendula) kéz és testápolóktermészetes, mindig frissen készített, igen hatékony körömvirág kivonatot tartalmaznak.

200 ml-es kézkrém; Aquadragon termék kézápolásához.

Aquadragon körömvirágos kéz- és testápoló 200ml

*TIPP! Aquadragon termékek »

Kapcsolódó termékcsoportok:


aquadragon
Jelenleg nem kapható!

A krémek gyorsan és jól felszívódnak, bőrünk visszakapja rugalmasságát, üde és friss lesz. A készítmények megakadályozzák a bőr kiszáradását, kirepedezését, elősegítik a kisebb sebekgyors gyógyulását, segítik az égési sérülések gyógyulását is, így alkalmasak kisebb háztartási sérülések vagy a bőr napozás utáni kezelésére.

Figyelmeztetés!
Az étrendkiegészítőknek nem tulajdonítható betegséget megelőző- vagy gyógyítóhatás. Az étrendkiegészítők kedvezően hathatnak az egészségi állapotra, esetleg csökkenthetik valamely betegség kockázati tényezőjét, illetve segíthetik a gyerekek egészségét valamint fejlődését. Ezt csak akkor lehet étrendkiegészítő csomagolásán feltüntetni, ha tudományos bizonyítékkal alátámasztható. Vonatkozhat ez a konkrét termékre vagy annak bármely összetevőjére.
Forrás: webbeteg.hu