Telefonos rendelés: 06 (1) 999-1250 Házhoz szállítás országszerte 1-3 munkanap alatt Pick Pack Pontos átvétel 1-4 nap alatt

Íme, egy kapszula, melyet Hölgyek és Urak egyaránt használhatnak a szexuális étvágy fokozására!

10 db-os étrend-kiegészítő kapszula; Aphrodite termék vágykeltéshez-mindkét nem számára.

Aphrodite unisex étrendkiegészítő kapszula 10db

*TIPP! Aphrodite termékek »

Kapcsolódó termékcsoportok:


étrendkiegészítőkférfiaknakpotencianövelés
Jelenleg nem kapható!

Az Aphrodité unisex étrend-kiegészítő készítmény gyógynövényeket és cinket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula felnőtteknek. Összetevőinek köszönhetően hozzájárulhat a szexuális étvágy fokozásához, a spermiumok megfelelő termeléséhez és az egészséges szexuális funkciók fenntartásához. Főbb összetevők: Cink: a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartását segíti elő. Sáfrány (Crocus Sativus): Fokozza a szexuális vágyat, elősegíti az erekciót és növeli a spermatermelést. Maca: Nagy szerepet játszik a megfelelő mennyiségű, mozgékonyságú és minőségű spermium termelésében.

Figyelmeztetés!
Az étrendkiegészítőknek nem tulajdonítható betegséget megelőző- vagy gyógyítóhatás. Az étrendkiegészítők kedvezően hathatnak az egészségi állapotra, esetleg csökkenthetik valamely betegség kockázati tényezőjét, illetve segíthetik a gyerekek egészségét valamint fejlődését. Ezt csak akkor lehet étrendkiegészítő csomagolásán feltüntetni, ha tudományos bizonyítékkal alátámasztható. Vonatkozhat ez a konkrét termékre vagy annak bármely összetevőjére.
Forrás: webbeteg.hu