Telefonos rendelés: 06 (1) 999-1250 Házhoz szállítás országszerte 1-3 munkanap alatt

Bőrvédelem férfiaknak: az Androwell tabletta a megjelenésükre igényes, egészségtudatos férfiak részére kifejlesztett komplex készítmény.

30 db-os tabletta; Androwell termék a férfi szépség támogatásához.

Androwell tabletta 30db

*TIPP! Androwell termékek »

Kapcsolódó termékcsoportok:


kollagén
Jelenleg nem kapható!

Professzionális bőrvédelem - hiteles szakemberektől: az Androwell tabletta összetevői a tudományos szakirodalom alapján lettek összeállítva. Az összetevők kiválasztásában és a mennyiségük meghatározásában bőrgyógyász- kozmetológus szakemberek vettek részt. A tabletta ellenőrzött körülmények között, minőségi alapanyagokból, a minőségi elvárásoknak maximálisan eleget tevő gyárban készült, nemzetközi laboratórium által bevizsgált készítmény.

Figyelmeztetés!
Az étrendkiegészítőknek nem tulajdonítható betegséget megelőző- vagy gyógyítóhatás. Az étrendkiegészítők kedvezően hathatnak az egészségi állapotra, esetleg csökkenthetik valamely betegség kockázati tényezőjét, illetve segíthetik a gyerekek egészségét valamint fejlődését. Ezt csak akkor lehet étrendkiegészítő csomagolásán feltüntetni, ha tudományos bizonyítékkal alátámasztható. Vonatkozhat ez a konkrét termékre vagy annak bármely összetevőjére.
Forrás: webbeteg.hu