Telefonos rendelés: 06 (1) 999-1250 Házhoz szállítás országszerte 1-3 munkanap alatt

Az emulgel az izmok, ízületek, inak és ínszalagok fájdalmának és gyulladásának enyhítésére szolgál (pl. zúzódások és rándulások esetén).

50 g-os emulgél; Benedetti & Co. termék az ízületek támogatásához.

Amioil emulgél 50g

*TIPP! Benedetti & Co. termékek »
*TIPP! Amioil termékek »

Kapcsolódó termékcsoportok:


pro-com

6000 Ft/db
Egységár: 120 Ft/g

KÉSZLETEN!

*Házhoz szállítás 1 munkanap alatt
*Pick Pack Pontos átvétel 1-2 munkanap alatt
 (ha munkanapon 15.30-ig leadja a rendelést)

Ultrahanggal és elektroforézissel kombinálva is alkalmazható innovatív formula. Alkalmazása: óvatosan masszírozza a problémás területen, amíg teljesen fel nem szívódik. Ismételje meg az alkalmazást naponta 2-3 alkalommal. Hatóanyagok: ozolipoile (olajsavban stabilizált ózon, alfa-liponsavval és E-vitamin acetáttal), hegyi árnika, ördögkarom gyökér kivonat, fekete ribizli levél kivonat, glicerin, bromelain, panthenol, mentol, glükózamin, hidrolizált glukózaminoglikánok.

Figyelmeztetés!
Az étrendkiegészítőknek nem tulajdonítható betegséget megelőző- vagy gyógyítóhatás. Az étrendkiegészítők kedvezően hathatnak az egészségi állapotra, esetleg csökkenthetik valamely betegség kockázati tényezőjét, illetve segíthetik a gyerekek egészségét valamint fejlődését. Ezt csak akkor lehet étrendkiegészítő csomagolásán feltüntetni, ha tudományos bizonyítékkal alátámasztható. Vonatkozhat ez a konkrét termékre vagy annak bármely összetevőjére.
Forrás: webbeteg.hu