Telefonos rendelés: 06 (1) 999-1250 Házhoz szállítás országszerte 1-3 munkanap alatt

Az Altrient C-vitamin jótékonyan hat a szervezet kollagén termelésére és ezáltal bőrünk hidratáltságára, ami nemcsak nyáron fontos.

30 db-os tasak; LivOn Labs termék az immunrendszer támogatásához.

Altrient C liposzómás C-vitamin 1000mg 30db

*TIPP! LivOn Labs termékek »
*TIPP! Altrient termékek »

Kapcsolódó termékcsoportok:


immunrendszerc-vitamin
Jelenleg nem kapható!

Antioxidáns és immunerősítő hatása minden évszakban nélkülözhetetlenné teszi ezt a terméket. Ezt a természetes alapanyagokból készült korszerű liposzómás terméket azoknak ajánljuk, akik ismerik és fontosnak tartják a nagydózisú C-vitamin élettani hatását Az Altrient C erre lehet a legkedvezőbb választás. Minden más kivitelű C-vitamin az emésztési rendszerben felszívódási akadályba ütközik, ami erősen korlátozza a véráramba jutó C-vitamin szintjét, így az a C-vitamin mennyiség, ami nem szívódik fel, kiürül.(Fontos megjegyezni, hogy az ételben, gyümölcsben levő C-vitamint is éppen így korlátozza ez a felszívódási gát.)

Figyelmeztetés!
Az étrendkiegészítőknek nem tulajdonítható betegséget megelőző- vagy gyógyítóhatás. Az étrendkiegészítők kedvezően hathatnak az egészségi állapotra, esetleg csökkenthetik valamely betegség kockázati tényezőjét, illetve segíthetik a gyerekek egészségét valamint fejlődését. Ezt csak akkor lehet étrendkiegészítő csomagolásán feltüntetni, ha tudományos bizonyítékkal alátámasztható. Vonatkozhat ez a konkrét termékre vagy annak bármely összetevőjére.
Forrás: webbeteg.hu