Telefonos rendelés: 06 (1) 999-1250 Házhoz szállítás országszerte 1-3 munkanap alatt

Immunerősítő étrend-kiegészítő, használható megfázásos betegségeket okozó vírusok ellen, valamint hozzájárul a szervezet gyors felépüléséhez.

120 ml-es szirup; Alpen Pharma termék az immunrendszer támogatásához.

Alpikol immunerősítő szirup 120ml

*TIPP! Alpen Pharma termékek »
*TIPP! Alpikol termékek »

Kapcsolódó termékcsoportok:


immunerősítő

2972 Ft/db

2675 Ft/db
Egységár: 22.29 Ft/ml

KÉSZLETEN!

*Házhoz szállítás 1 munkanap alatt
*Pick Pack Pontos átvétel 1-2 munkanap alatt
 (ha munkanapon 15.30-ig leadja a rendelést)

Az Alpikol immunerősítő szirup használata különösen az őszi és téli időszakban ajánlott a szervezet természetes ellenálló képességének fenntartására*. Fekete bodza kivonat (Sambucus nigra), 10% polifenol tartalommal. Immunerősítő hatással rendelkezik a megfázásos betegségekkel szemben, valamint elősegíti a légzőszervek normális működését. Antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, mely a szabad gyökök káros hatásának semlegesítésében mutatkozik meg, miközben elősegíti a sejtek oxidatív stressz elleni védelmét. Gyulladás csökkentő hatású. Dél-Afrikai muskátli gyökér kivonata (Pelargonium sidoides) kombinált nyákoldó és kiválasztást fokozó hatásánál fogva fenntartja a felső-légutak normális működését. Antimikrobiális és antivirális hatással rendelkezik, stimulálja a szervezet nem specifikus védekező mechanizmusát, kifejezett immun stimuláns hatású, és elősegít az interferonok termelődését. Yestimun Béta-Glükán a Saccharomyces cerevisiae élesztőgomba természetes sejtkivonata. A Yestimun Béta-Glükán speciális úton történő kinyerése a termékben 85% tisztaságú 1.3/1.6 béta-glükán tartalmat eredményez. Nátha esetén beindítja az immunválaszt és hozzájárul a szervezet gyorsabb felépüléséhez. *A fekete bodza gyümölcs kivonatra vonatkozik.

Figyelmeztetés!
Az étrendkiegészítőknek nem tulajdonítható betegséget megelőző- vagy gyógyítóhatás. Az étrendkiegészítők kedvezően hathatnak az egészségi állapotra, esetleg csökkenthetik valamely betegség kockázati tényezőjét, illetve segíthetik a gyerekek egészségét valamint fejlődését. Ezt csak akkor lehet étrendkiegészítő csomagolásán feltüntetni, ha tudományos bizonyítékkal alátámasztható. Vonatkozhat ez a konkrét termékre vagy annak bármely összetevőjére.
Forrás: webbeteg.hu