Telefonos rendelés: 06 (1) 999-1250 Házhoz szállítás országszerte 1-3 munkanap alatt

A termék csökkenti az afta és a szájnyálkahártya, a száj kisebb sérülései, protézisek által okozott kisebb sérülések által előidézett fájdalmat és gyulladást.

20 ml-es krém; AftaStop termék afták kezeléséhez.

AftaStop fogíny krém 20ml

*TIPP! AftaStop termékek »

Kapcsolódó termékcsoportok:


afta

1375 Ft/db

1237 Ft/db
Egységár: 61.86 Ft/ml

RENDELHETŐ

*Várható házhoz szállítás 2 munkanap alatt
*Pick Pack Pontos átvétel 2-4 munkanap alatt

Nem okoz égető érzést, és helyileg hat azáltal, hogy védőréteget hoz létre, amely befedi a sérülést, enyhíti a fájdalmat és megszünteti a további irritációt. Az íze kellemes, használata könnyű, különösképpen ajánlott idős emberek és kisgyermekek számára. Naponta 3-5 alkalommal, vagy szükség szerint kenjen fel egy vékony réteget az érintett felületre és enyhén masszírozza be. A krém felkenését követően legalább 20-30 percig ne fogyasszon semmiféle ételt vagy italt, hogy elkerülje a termék idő előtti eltávolítását a sérült felületről.

Figyelmeztetés!
Az étrendkiegészítőknek nem tulajdonítható betegséget megelőző- vagy gyógyítóhatás. Az étrendkiegészítők kedvezően hathatnak az egészségi állapotra, esetleg csökkenthetik valamely betegség kockázati tényezőjét, illetve segíthetik a gyerekek egészségét valamint fejlődését. Ezt csak akkor lehet étrendkiegészítő csomagolásán feltüntetni, ha tudományos bizonyítékkal alátámasztható. Vonatkozhat ez a konkrét termékre vagy annak bármely összetevőjére.
Forrás: webbeteg.hu