Telefonos rendelés: 06 (1) 999-1250 Házhoz szállítás országszerte 1-3 munkanap alatt Pick Pack Pontos átvétel 1-4 nap alatt

Kapilláris vér vételéhez az ujjbegyek oldalsó része használható, itt ugyanis bővebb a vérellátás, viszont kevesebb az idegvégződés, tehát a szúrás kevésbé fájdalmas.

Vérvételi lándzsa; Accu-Chek termék vércukorméréshez.

Accu-Chek Softclix ujjbegyszúró készülék + 25 db lándzsa

*TIPP! Accu-Chek termékek »
*TIPP! Accu-Chek Softclix termékek »

Kapcsolódó termékcsoportok:


accu-chek

4266 Ft/db

3839 Ft/db
Egységár: 153.56 Ft/db

RENDELHETŐ

*Várható házhoz szállítás 2 munkanap alatt
*Pick Pack Pontos átvétel 2-4 munkanap alatt

Minden ujj és a fülcimpák egyaránt alkalmasak vérvételhez. A kezünket ujjbegyszúrás előtt mossuk meg meleg vízben. Ez egyrészt higiéniai szempontból fontos, másrészt felmelegíti a kezet, és segíti a jó vérkeringést. A hideg ujjak ugyanis vérben szegények, és a szúráskor így nem keletkezik megfelelő nagyságú vércsepp. A fülcimpa vérellátása a szúrás előtt masszírozással serkenthető.

Figyelmeztetés!
Az étrendkiegészítőknek nem tulajdonítható betegséget megelőző- vagy gyógyítóhatás. Az étrendkiegészítők kedvezően hathatnak az egészségi állapotra, esetleg csökkenthetik valamely betegség kockázati tényezőjét, illetve segíthetik a gyerekek egészségét valamint fejlődését. Ezt csak akkor lehet étrendkiegészítő csomagolásán feltüntetni, ha tudományos bizonyítékkal alátámasztható. Vonatkozhat ez a konkrét termékre vagy annak bármely összetevőjére.
Forrás: webbeteg.hu